Με τις καλύτερες εντυπώσεις η διοργάνωση του αγωνα κυπέλου ποδηλασίας δρόμου “AGROKIPIA ROAD RACE 2019” απο τον “ΑΓΙΟ ΜΝΑΣΩΝ”

05/07/2019

Διοργάνωση Παγκόσμιων αγώνων ερασιτεχνικού αθλητησμού και κυπέλου ποδηλασίας  δρόμου

“AGROKIPIA ROAD RACE 2019”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος Αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας  «AGROKIPIA ROAD RACE 2019» ο οποίος εντάχθηκε στους παγκόσμιους αγώνες ερασιτεχνικού αθλητισμού 2019 του ICAS CYPRUS. Τον αγώνα  διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με την κοινότητα Αγροκηπιάς. Στον αγώνα  έλαβαν μέρος πέραν των 120 αθλητών και αθλητριών των επίσημων κατηγοριών της Κ.Ο.ΠΟ, όπου διαγωνίστηκαν σε κυκλική διαδρομή 23ων χιλιομέτρων στην περιοχή της Αγροκηπιάς.  Μέσα σε μία όμορφη αλλά ταυτόχρονα απαιτητική διαδρομή οι αθλητές απόλαυσαν τις ομορφιές της φύσης που προσφέρει η συγκεκριμένη  ημιορεινή περιοχή Λευκωσίας. Συνδιοργανωτής του αγώνα ήταν η  κοινότητα της Αγροκηπίας όπου προσέφερε απλόχερα τη φιλοξενία της στους αθλητές αλλά και σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες,  ενώ τον αγώνα αθλοθέτησε η εταιρία KAPNOS AIRPORT SHUTTLE.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ταμασού κ.Ησαϊας, ο Έπαρχος Λευκωσίας κ.Μάριος Παναγίδης, ο σύμβουλος του προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας για αθλητικά θέματα κ Φοίβος Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος της ένωσης κοινοτήτων κ. Αντρέας Κιτρομιλίδης και κοινοτάρχες της περιοχής.

Αγώνα  πολύ Υψηλού επιπέδου χαρακτηρίσαν  το «AGROKIPIA ROAD RACE 2019» οι διακριθέντες αθλητές  αφού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το καθαρά αγωνιστικό και απαιτητικό  κομμάτι του αγώνα καθώς και για την εξαιρετική διοργάνωση της όλης αθλητικής εκδήλωσης από τον ποδηλατικό όμιλο «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ».

 

 

Recent posts
Translate »