Μεγάλη Επιτυχία η διοργάνωση του Αγώνα Κυπέλου Κύπρου Ορεινής Ποδηλασίας απο τον “Άγιο Μνάσων”

09/23/2019

Μεγάλη Επιτυχία η διοργάνωση του 8ου Αγώνα Κυπέλου Κύπρου Ορεινής Ποδηλασίας στο Λυθροδόντα  απο τον ποδηλατικό όμιλο  “Άγιος Μνάσων”.

(ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – RESULTS πιό κάτω)

https://www.dropbox.com/s/23nnx3souf7tep0/results%20MTB%20CUP%20%238%20AG%20MNASON%20-%20LYTHRODONTAS%20MTB%20CHALLENGE.xlsx?dl=0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας κυπέλου Κύπρου ορεινής ποδηλασίας «LYTHRODONTAS MTB CHALLENGE 2019», που διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Λυθροδόντα.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στους ασθενείς με Αλτσχάιμερ με την ευκαιρία της παγκόσμιας μέρας ασθενών με Αλτσχάιμερ.

Στον αγώνα συμμετείχαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των επίσημων κατηγοριών ορεινής ποδηλασίας από όλα τα ποδηλατικά αθλητικά σωματεία καθώς και δεκάδες αθλητές κατηγορίας cycling for all όπου όλοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την υπέροχη διαδρομή στην οποία διαγωνίστηκαν και  απόλαυσαν μέσα στις ομορφιές της φύσης που προσφέρει  το μαγευτικό δάσους του Λυθροδόντα. Την διοργάνωση στήριξαν με την ενεργό παρουσία τους σωματείο εθελοντών Λυθροδόντα και το Εθελοντικό τμήμα εκτάκτων αναγκών Ε.Τ.Ε.Α.

Με την διοργάνωση του αγώνα ορεινής ποδηλασίας, το κοινοτικό συμβούλιο έδειξε για ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίηση του για τα ποδηλατικά δρώμενα κατατάσσοντας έτσι την κοινότητα ως μία από τις πλέον ποδηλατόφιλες και φιλόξενες κοινότητες της Κύπρου, κάτι που για την εξέλιξη αυτή σημαντικό και καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε η λειτουργία και δράση του ποδηλατικού ομίλου της Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» στην κοινότητα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – RESULTS

https://www.dropbox.com/s/23nnx3souf7tep0/results%20MTB%20CUP%20%238%20AG%20MNASON%20-%20LYTHRODONTAS%20MTB%20CHALLENGE.xlsx?dl=0

 

Recent posts
Translate »