Μεγάλη Επιτυχία η διοργάνωση του διεθνή αγώνα “LYTHRODONTAS MTB 2020 Powered by AstroBank”

02/24/2020

“LYTHRODONTAS MTB 2020”

powered by AstroBank

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη  ο διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας «LYTHRODONTAS MTB 2020». Τον αγώνα διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ι.Μ.Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Λυθροδόντα με τη στήριξη της AstroBank ως μεγάλου χορηγού.

Σε μία άρτια οργανωμένη αθλητική διοργάνωση μέσα στο υπέροχο δάσος Λυθροδόντα, εκτός από τους κύπριους αθλητές συμμετείχαν  κορυφαίοι  ξένοι αθλητές από Ελβετία, Ουκρανία, Γαλλία, Σουηδία, Αυστρία, Ηνωμένες πολιτείες, Ρωσία και Λετονία.

Από της διεθνείς κορυφαίες παρουσίες  ξεχώρισε η συμμετοχή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας 2018 και νικήτριας του παγκόσμιου κυπέλου 2018, Αμερικανίδας Kate Courtney, η οποία αφού κέρδισε τον αγώνα στην κατηγορία women elite, εξέφρασε τον θαυμασμό της για την πολύ ωραία και απαιτητική  διαδρομή του αγώνα αλλά και για την άψογη διοργάνωση του διεθνούς αυτού αθλητικού γεγονότος από τον ποδηλατικό όμιλο «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ».

Στην κατηγορία Men Elite νικητής ήταν ο Αυστριακός Karl Mark, στους έφηβους πρώτη θέση πήρε Σουηδός  Jakob Soderqvist και τις νεάνιδες νικήτρια ήταν η Αυστριακή Katharina Sadnik.

Στον αγώνα ο οποίος αποτελούσε ταυτόχρονα και τον 2ο αγώνα κυπέλου Κύπρου διαγωνίστηκαν και όλοι οι αθλητές των επίσημων κατηγοριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.  Σε δηλώσεις τους οι ξένοι αλλά και οι κύπριοι αθλητές εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίηση  τους για την πολύ καλή  διοργάνωση από τον ποδηλατικό όμιλο «Άγιο Μνάσων» και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι η Κύπρος αποτελεί παγκόσμια ένα από τους ιδανικότερους προορισμούς που προσφέρονται για την αγωνιστική ορεινή ποδηλασία.

24/2/20

RESULTS – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 


 

  

 

 

 

 

Recent posts
Translate »