Με απόλυτη επιτυχία ο 5ος Αγώνας Κυπέλλου AGROKIPIA ROAD RACE 2022 απο τον ποδηλτικό όμιλο “Αγιος Μνάσων”.

04/13/2022

Αγώνας Κυπέλου Ποδηλασίας Δρόμου

«AGROKIPIA ROAD RACE 2022»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας  «AGROKIPIA ROAD RACE 2022». Τον αγώνα  διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με την κοινότητα Αγροκηπιάς όπου έλαβαν μέρος πέραν των 80 αθλητών και αθλητριών των επίσημων κατηγοριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε κυκλική διαδρομή 23ων χιλιομέτρων στην περιοχή της Αγροκηπιάς.  Μέσα σε μία όμορφη αλλά ταυτόχρονα απαιτητική διαδρομή οι αθλητές απόλαυσαν τις ομορφιές της φύσης που προσφέρει η συγκεκριμένη  ημιορεινή περιοχή Λευκωσίας. Συνδιοργανωτής του αγώνα ήταν η  κοινότητα της Αγροκηπίας όπου προσέφερε απλόχερα τη φιλοξενία της στους αθλητές αλλά και σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.

Αγώνα  πολύ Υψηλού επιπέδου χαρακτήρισαν  το «AGROKIPIA ROAD RACE 2022» οι διακριθέντες αθλητές  αφού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το  απαιτητικό και αγωνιστικό   κομμάτι του αγώνα καθώς και για την εξαιρετική διοργάνωση της όλης αθλητικής εκδήλωσης από τον ποδηλατικό όμιλο «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ».

Στους άνδρες πρώτη θέση πήρε ο Αλέξανδρος Αγρότης του Αγίου Μνάσωνα, στους έφηβους ο Bogdan Zabelinskiy επίσης του Αγίου Μνάσωνα , στις Νεάνιδες πρώτη θέση πήρε η Κωνσταντίνα Γεωργίου της ΑΕΚ ΙΔΑΛΙΟΥ ενώ στις Γυναίκες πρώτη θέση πήρε η Κατερίνα Κόβαλτσουκ επίσης του Αγίου Μνάσωνα.

Πιο κάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Θερμές ευχαριστίες στον Αθλοθέτη χορηγό του αγώνα KAPNOS AIRPORT SHUTTLE όπως επίσης και στους χορηγούς του αγώνα, SCOTT & ποδηλατικό κατάστημα CYCLO, τα  MCDONALD’S , GARMIN CYPRUS, και τα νερά FARMAKAS. Μεγάλη στήριξη στον αγώνα έδωσαν με την πολύ σημαντική τους παρουσία το STAR CLUB CYPRUS με τις μοτοσυκλέτες παρέχοντας ασφάλεια στους ποδηλάτες  καθώς και το εθελοντικό τμήμα εκτάκτων αναγκών Ε.Τ.Ε.Α με αρκετούς  διασώστες  προσφέροντας την απαιτούμενη ασφάλεια στον αγώνα.

Τον αγώνα μεταξύ αρκετών επισήμων και τοπικών αρχών παρακολούθησε και ο εμπνευστής και ιδρυτής του ποδηλατικού ομίλου Άγιος Μνάσων , πανιερότατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος.

Τον αγώνα κάλυψε με ζωντανή εκπομπή το alfasportsTv προσδίδοντας μεγαλύτερη διάσταση στην όλη αθλητική γιορτή.

HIGHLIGHTS OF THE RACE: https://alfasports.tv/agrokipia-road-race-2022-highlights-10-04-2022/

LIVE BROADCAST OF THE RACE : https://www.youtube.com/watch?v=YTfyt9vKre4&t=991s

PHOTOGALLERY OF THE RACE : https://photos.app.goo.gl/ZDBgf64FnbVVtyf18

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Recent posts
Translate »