Μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση του αγώνα κυπέλλου “AGROKIPIA ROAD RACE 2023” απο τον Ποδ.Όμιλο “Αγιος Μνάσων”

04/24/2023

Αγώνας Κυπέλου Ποδηλασίας Δρόμου

«AGROKIPIA ROAD RACE 2023»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Αγώνας κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας  «AGROKIPIA ROAD RACE 2023». Τον αγώνα  διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ» σε συνεργασία με την κοινότητα Αγροκηπιάς όπου έλαβαν μέρος πέραν των 90 αθλητών και αθλητριών των επίσημων κατηγοριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε κυκλική διαδρομή 23ων χιλιομέτρων στην περιοχή της Αγροκηπιάς.  Μέσα σε μία όμορφη αλλά ταυτόχρονα απαιτητική διαδρομή οι αθλητές απόλαυσαν τις ομορφιές της φύσης που προσφέρει η συγκεκριμένη  ημιορεινή περιοχή Λευκωσίας. Συνδιοργανωτής του αγώνα ήταν η  κοινότητα της Αγροκηπίας όπου προσέφερε απλόχερα τη φιλοξενία της στους αθλητές αλλά και σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.

Αγώνα  πολύ Υψηλού επιπέδου χαρακτήρισαν  το «AGROKIPIA ROAD RACE 2023» οι  αθλητές οι οποίοι  εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το  απαιτητικό και αγωνιστικό   κομμάτι του αγώνα καθώς και για την εξαιρετική διοργάνωση της όλης αθλητικής εκδήλωσης από τον ποδηλατικό όμιλο «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ».

Στους άνδρες πρώτη θέση πήρε ο Αλέξανδρος Αγρότης του Αγίου Μνάσωνα, στους έφηβους πρώτος ο Bogdan Zabelinskiy επίσης του Αγίου Μνάσωνα , ενώ στις Γυναίκες πρώτη θέση πήρε η Κωνσταντίνα Γεωργίου του Αποέλ.

Τον αγώνα χορήγησαν και στήριξαν οι εταιρίες  KAPNOS AIPORT SHUTTLE , ARLA PROTEIN, FULFILL PROTEIN BAR, GARMIN, HONDA MARINE CYPRUS, CYPRUS PLANETARIUM, INTERFLON, PROKOPIOU MEDI SHOP, ESSO AREDIOU ANDRONIKOU, VITEX, ALEXANDER COLLEGE και με τη πολύ σημαντική βοήθεια σε θέματα ασφαλείας του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών Ε.Τ.Ε.Α.  

Τον αγώνα μετέδιδε ζωντανά ο AlfaSports Tv ο οποίος ήταν και ο χορηγός  επικοινωνίας.

RACE HIGHLIGHTS: https://youtu.be/dGinsYKtyXk

RACE PHOTOGALLERY: https://photos.app.goo.gl/VSSMxgjMsozxZqNv8

RACE LIVE STREAMING ALFASPORTS TV: https://alfasports.tv/live-agrokipia-road-race-2023-23-04-2023-1100/

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ / RESULTS

Recent posts
Translate »