Διοργάνωση Αγώνα κυπέλλου MTB και ημερίδας ακαδημίας “LYTHRODONTAS MTB CHALLENGE by Agios Mnason”

10/10/2023

Μεγάλη Επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του αγώνα ορεινής ποδηλασίας

“LYTHRODONTAS MTB CHALLENGE  2023» και της ημερίδας ακαδημίας ποδηλασίας από τον «Άγιο Μνάσων»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο  αγώνας ορεινής ποδηλασίας «Lythrodontas MTB Challenge» και η ημερίδα ακαδημίας ποδηλασίας,  σε μια άψογη διοργάνωση του ποδηλατικού ομίλου της Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Μνάσων» σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Λυθροδόντα. Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε μια υπέροχη διαδρομή δέκα  χιλιομέτρων , απολαμβάνοντας τις ομορφιές που προσφέρει το  μαγευτικό δάσος του Λυθροδόντα.

Ο αγώνας αποτέλεσε τον αγώνα κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Στους Άντρες πρώτος τερμάτισε ο Αντρέας Μιλτιάδης της elite cycling ενώ στιε γυναίκες την πρώτη θέση πήρε η Εκατερίνα Κόβαλτσουκ του «Αγίου Μνάσωνα». Όλοι οι αθλητές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους τόσο για την υπέροχη αγωνιστική διαδρομή, όσο και για την θαυμάσια ποδηλατική διοργάνωση.  

Την ίδια μέρα επίσης στον ίδιο χώρο, με  χαρούμενες φωνές και χαμόγελα γέμισε το δάσος Λυθροδόντα, όταν διαγωνίστηκαν σε δοκιμασίες αντοχής οι μικροί μας αθλητές της ακαδημίας ποδηλασίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδηλασίας στην ημερίδα την οποία επίσης διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος «Άγιος Μνάσων» με τη συνεργασία του κοινοτικού συμβουλίου Λυθροδόντα ,και με την στήριξη των σωματείων Ομόνοια και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι οι ορεινές περιοχές της Κύπρου προσφέρονται για υψηλού επιπέδου διοργανώσεις ορεινής ποδηλασίας, αποτελώντας έτσι διεθνές ιδανικό προορισμό για την αγωνιστική ορεινή ποδηλασία.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ https://photos.app.goo.gl/YFwjfD6cNKrRewXr7

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 6η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ https://photos.app.goo.gl/o5zfmB7a23xNhDS98

Recent posts
Translate »