Προπονητικό Τετραήμερο στην ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ (23/4 – 26/4)

03/29/2016


Προπονητικό Τετραήμερο στην ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
(23/4 – 26/4)

Αγαπητοί Γονείς και παιδιά,

Σας πληροφορούμε ότι από τις 23 μέχρι τις 26 Απρίλιου 2016 θα πραγματοποιηθεί τετραήμερο προπονητικό κάμπινγκ για τα παιδιά του ποδηλατικού μας ομίλου σε οργανωμένο Συγκρότημα στην Αγία Νάπα.

Η κύρια δραστηριότητα θα είναι οι ποδηλατικές προπονήσεις με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και ενδυνάμωση των αθλητών.

Το κόστος ανέρχεται στα €60 για κάθε παιδί και περιλαμβάνει μεταφορές, διαμονή για 3 βράδια (4 μέρες) και πλήρη διατροφή.

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, σε περίπτωση που οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούν τον μέγιστο αριθμό θέσεων, τότε η τελική επιλογή θα γίνει από τους προπονητές με βάση τη συνέπεια των προπονήσεων, την αγωνιστική συμπεριφορά και επίδοση των αθλητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Σάββατο 23/4 θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 08:00 το πρωί από την Ιερά Μητροπόλη Ταμασού στο ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ. Στη συνεχεία θα παραλάβει παιδιά από το Δημοτικό σχολείο Λυθροδόντα στις 08:30 και θα συνεχίσει την διαδρομή του, χωρίς άλλη στάση, μέχρι την Αγία Νάπα.

Την Τρίτη 26/4 αναχώρηση από την Αγία Νάπα στις 14:30. Θα κάνει στάση στο Λυθροδόντα στις 16:00 και τελευταία στάση στην Ιερά Μητροπόλη Ταμασού στο ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ στις 16:30, απ’ όπου θα μπορείτε να παραλάβετε τα παιδιά σας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΤΒ σε καλή κατάσταση, υπνόσακος ή σεντόνια, πιτζάμες, πετσέτα μπάνιου και προσώπου, ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ, προσωπικά είδη υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνι, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα), ρούχα ποδηλασίας, κράνος, παγουράκι, 2 ανταλλακτικά εσωτερικά λάστιχα, τρόμπα, αδιάβροχο, αθλητικά ρούχα και παπούτσια, σακάκι και ρούχα για εκκλησία.

Προπονητικό Τετραήμερο (23-26/4) στην ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
Δήλωση Συμμετοχής

Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα: ………………………………………………………………………..

Όνομα Παιδιού: ………………………………………………………………………………………..

Τηλέφωνα Κηδεμόνα: 1…………………………………………. 2………………………………..
Παρακαλώ συμπληρώστε το πιο κάτω ερωτηματολόγιο:

1) Το παιδί σας έχει οποιανδήποτε αλλεργία σε φάρμακο, φυτό ή οτιδήποτε άλλο;
……………………………………………………………………………………………………………………

2) Παίρνει οποιονδήποτε φάρμακο σε καθημερινή βάση; Αν ναι, ποιο είναι αυτό και για ποιο λόγο το παίρνει; …………………………………………………………………………
……………………………………………………………………… Μην ξεχάσετε να του το δώσετε για να το μεταφέρει μαζί του.

3) Υπάρχει οτιδήποτε άλλο που αφορά το παιδί σας και πιστεύετε πως πρέπει να το γνωρίζουμε; …………………………………………………………………………………………..
Αποδέχομαι όπως το παιδί μου συμμετέχει στο προπονητικό τετραήμερο του ποδηλατικού ομίλου «Αγ. Μνάσων» που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις 26 Απριλίου στην Αγία Νάπα.
Υπογραφή Κηδεμόνα: ……………………………..…. Ημερομηνία: ………..……………
Σημείωση:
Να αποφευχθεί η μεταφορά ακριβών προσωπικών αντικειμένων (όπως κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά παιγνίδια, ρολόγια και χρυσαφικά). Ο όμιλος «Αγ. Μνάσων» δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας προσωπικών αντικειμένων κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης.
Παρακαλώ η δήλωση να επιστραφεί συμπληρωμένη το αργότερο μέχρι το Σάββατο 16/4/2016.

Recent posts
Translate »